Partners

Dit is een verhaal wat we niet alleen kunnen én willen schrijven. Vandaag werken we samen met volgende partners. We blijven bouwen aan een breed sociaalmaatschappelijk en professioneel netwerk, van waaruit we samenwerkingsverbanden kunnen creëren en een brugfunctie kunnen vervullen. Zo bieden we nieuwkomers kansen om zich verder te ontplooien en verhogen we de toegankelijkheid tot onze Westerse maatschappij. Heb je interesse om met ons samen te werken? Neem dan zeker contact met ons op!

 
 
vluchtelingen_esf.png

Werkplek vluchtelingen Stad Gent

Vluchtelingen uit derde landen richting werk begeleiden, is het opzet van het ESF project Werkplek Vluchtelingen Gent. In het project vormen VDAB, OCMW, In-Gent en Stad Gent een geïntegreerd team om vluchtelingen voor en na hun erkenning een snellere toegang tot de arbeidsmarkt te realiseren.

1463672425_logo-ocmw-gent-fb_(medium).png

OCMW Gent

Het OCMW van Gent staat open voor alle Gentenaars. Daarbij spelen uw leeftijd, achtergrond, cultuur en overtuiging voor ons geen enkele rol. Iedereen heeft namelijk recht op een goede huisvesting, gezondheidszorg of voldoende financiële middelen. Kortom, een menswaardig bestaan.