Hoe gaan we te werk?

Van ontwerp naar offerte

We komen bij je langs en bekijken samen je vraag. Op basis van de stalen die we meebrengen, schetsjes die je misschien al gemaakt hebt, foto's, Pinterst board, etc. brengen we een sfeer en stijl in kaart. Hiermee gaan we aan de slag en tekenen we een ontwerp in 3D uit, zo krijg je een zeer accuraat beeld van het eindresultaat. Tegelijkertijd houden we het eindbudget in de gaten. De bedoeling is om samen te landen op een creatieve oplossing binnen jouw budget. 

Aan de slag in het atelier

Na akkoord over het ontwerp en de offerte vragen we een voorschot van 40% om onze materialen te kunnen aankopen. Daarna nemen we jouw project in onze planning op. We houden je steeds op de hoogte van de vorderingen. Kom ons zeker eens bezoeken in ons atelier! 

 
Schermafbeelding 2017-10-13 om 13.20.22.png
IMG_20170624_165905.jpg
P1060331.JPG
 

Plaatsing en oplevering

Eens het werk in het atelier er op zit spreken we een duidelijk moment af voor de plaatsing. Mogelijks hebben we meer dan één dag werk, in dat geval streven we er naar die zo kort als mogelijk op elkaar te voorzien. Als alles is geplaatst en naar wens is opgeleverd wordt het restant van 60% gefactureerd. Extra werken die er gaande weg zouden bijkomen kunnen we ofwel in regie uitvoeren, ofwel achteraf een nieuwe offerte voor maken. 

Kan ik zelf iets doen?

Om de kosten te drukken kan je zelf ook de handen uit de mouwen steken! Je kan zelf instaan voor de afwerking - lakken of vernissen -, daar kruipt best wel wat tijd in. We proberen onze meubels in de mate van het mogelijke demonteerbaar te maken, dus bij de montage kan je ook altijd een handje helpen.